Afroditi Apartments

Makry Gialos
Afroditi Apartments Öne Çıkan Resim
Afroditi Apartments Dış Mekan
Afroditi Apartments Dış Mekan
Afroditi Apartments Kahvaltı
Afroditi Apartments Yerinde Yemek
Image More +64 fotoğraf
Afroditi Apartments
Makrigialos , Makry Gialos

Afroditi Apartments misafirlere Ierapetra bölgesinde, plaj yakınında, Katovigli Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Lagoufa Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Diaskari Plajı ile 1,5 mi (2,5 km) ve Lagada Plajı ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 22-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Stüdyo, Kısmi Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Stüdyo, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Stüdyo, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Apart Daire, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x