Crystal Villas

Decentralized Administration Of The Aegean, Paros
Crystal Villas Öne Çıkan Resim
Crystal Villas Dış Mekan
Crystal Villas Dış Mekan
Crystal Villas Dış Mekan
Crystal Villas İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Crystal Villas
Chrissi Akti Decentralized Administration Of The Aegean, Paros

Crystal Villas misafirlere Paros bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Golden Beach ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Parikia Limanı ile 15,3 mi (24,6 km) ve Naousa Limanı ile 10,1 mi (16,2 km) mesafede.

Misafirler özel havuz ve LED televizyon olan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 46-inç düz ekran televizyon, MP3 takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, Okyanus Manzaralı
Room
Villa, 3 Yatak Odası (Crystal 2)
Room
Villa, 4 Yatak Odası (Crystal 3)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x