Crystal Suites Suvarnabhumi Airport

Orta Tayland, Bangkok
Crystal Suites Suvarnabhumi Airport Genel
Crystal Suites Suvarnabhumi Airport Genel
Crystal Suites Suvarnabhumi Airport Genel
Crystal Suites Suvarnabhumi Airport Öne Çıkan Resim
Crystal Suites Suvarnabhumi Airport Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Crystal Suites Suvarnabhumi Airport
22/8 Latkrabang 24, Latkrabang Road Orta Tayland, Bangkok

Crystal Suites Suvarnabhumi Airport misafirlere Bangkok (Lat Krabang) bölgesinde, Paseo Alışveriş Merkezi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Robinson Lifestyle Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Rajamangala Stadyumu ile 9,9 mi (16 km) ve Terminal 21 Alışveriş Merkezi ile 13,7 mi (22,1 km) mesafede.

Crystal Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 97 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Double Room
Room
Premium Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Banyolu/Duşlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x