Crystal Inn Phuket

Güney Tayland, Talat Yai
Crystal Inn Phuket Genel
Crystal Inn Phuket Genel
Crystal Inn Phuket Öne Çıkan Resim
Crystal Inn Phuket Dış Mekan
Crystal Inn Phuket İç Mekan
Image More +24 fotoğraf
Crystal Inn Phuket
2/1-10 Soi Surin, Montri Rd. Taladyai Güney Tayland, Talat Yai

Crystal Inn Phuket size Phuket merkezinde, Robinson Alışveriş Merkezi ile 3 dakika yürüyüş ve Phuket Göz Yanılsaması Müzesi ile 7 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Patong Plajı ile 9,1 mi (14,6 km) ve Kata Plajı ile 10 mi (16,1 km) mesafede.

Öğle yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 54 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x