Cruz-Phillips Lodging Services

Cebu Adası, Alegria
Cruz-Phillips Lodging Services Öne Çıkan Resim
Cruz-Phillips Lodging Services Dış Mekan
Cruz-Phillips Lodging Services Yerinde Yemek
Cruz-Phillips Lodging Services Yerinde Yemek
Cruz-Phillips Lodging Services Oda Düzeni
Image More +16 fotoğraf
Cruz-Phillips Lodging Services
Matutinao, Badian Cebu Adası, Alegria

Cruz-Phillips Lodging Services misafirlere Alegria bölgesinde, plajda ve 3 Hole Golf Sahası ile 8 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Kawasan Şelaleleri ile 4,8 mi (7,7 km) ve Kawasan Şelalesi ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Pansiyonun restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

2 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x