Alegria Dive Resort

Cebu Adası, Alegria
Alegria Dive Resort Genel
Alegria Dive Resort Genel
Alegria Dive Resort Genel
Alegria Dive Resort Genel
Alegria Dive Resort Genel
Image More +53 fotoğraf
Alegria Dive Resort
bulacao sta filomena Cebu Adası, Alegria

Alegria Dive Resort konaklamanızda Alegria bölgesinde, Kawasan Şelaleleri ile 16 km (9,9 mi) ve Inambakan Şelalesi ile 25,3 km (15,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Osmena Tepesi ile 28 km (17,4 mi) ve Aguinid Şelaleleri Ekoloji Macera Parkı ile 29,2 km (18,1 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve öğlen arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler özel plaj gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Air-con)
Room
Oda (Modern Budget Backpacking)
Room
Oda (Fan)
Room
Economy Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (Bunk Bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x