Crown Valley Thekkady

Kumily
Crown Valley Thekkady Öne Çıkan Resim
Crown Valley Thekkady Dış Mekan
Crown Valley Thekkady Dış Mekan
Crown Valley Thekkady Dış Mekan
Crown Valley Thekkady Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Crown Valley Thekkady
2nd Mile, Munnar Kumily Rd. , Kumily

Pirmed bölgesindeki Crown Valley Thekkady konaklamanızda Kadathanadan Kalari Merkezi ve Western Ghats ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Mudra Kültür Merkezi ile 2,6 mi (4,1 km) ve Periyar Ulusal Parkı ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Luxury Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x