Periyarmountainpalace

Kumily
Periyarmountainpalace Genel
Periyarmountainpalace Genel
Periyarmountainpalace Genel
Periyarmountainpalace Öne Çıkan Resim
Periyarmountainpalace Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Periyarmountainpalace
1st Mile Kumily Munnar Highway , Kumily

Periyarmountainpalace konaklamanızda Pirmed bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Periyar Ulusal Parkı ile 2,8 km (1,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Sabarimala Tapınağı ve Meghamalai Sıradağları ile aynı bölgededir.

Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 33 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x