Cross Bali Breakers

Lesser Sunda Islands, Jimbaran
Cross Bali Breakers Genel
Cross Bali Breakers Genel
Cross Bali Breakers Genel
Cross Bali Breakers Öne Çıkan Resim
Cross Bali Breakers Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Cross Bali Breakers
Jl. Pantai Balangan, Kuta Sel. Kabupaten Badung Lesser Sunda Islands, Jimbaran

Cross Bali Breakers konaklamanızda Jimbaran bölgesinde, Balangan Plajı ile 5,3 km (3,3 mi) ve Cimbaran Plajı ile 7 km (4,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Uluwatu Tapınağı ile 13,2 km ve Kuta Plajı ile 15,2 km mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Point Break misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Serinletici bir içecek istediğinizde, havuz kenarı barı, 3 bar/dinlenme salonu ve 4 havuz barı idealdir. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel atlama havuzu ve düz ekran televizyon olan 57 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler 5 kilometre içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Deluxe Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Deluxe Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x