Balangan Inn

Lesser Sunda Islands, Jimbaran
Balangan Inn Öne Çıkan Resim
Balangan Inn İç Mekan
Balangan Inn İç Mekan
Balangan Inn Kahvaltı
Balangan Inn Kahvaltı
Image More +20 fotoğraf
Balangan Inn
Jalan Pantai Balangan No.1 Kabupaten Badung Lesser Sunda Islands, Jimbaran

Balangan Inn konaklamanızda Jimbaran bölgesinde, Balangan Plajı ile 3,7 km (2,3 mi) ve Cimbaran Plajı ile 5,8 km (3,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu golf dostu otel Bingin Plajı ile 6,3 km (3,9 mi) ve Padang Padang Plajı ile 6,5 km (4,1 mi) mesafede.

Balangan Balangan Inn misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz market alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 10 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Yatak Odası
Ortak
Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x