Crew Express Hotel

Sumatra, Medan
Crew Express Hotel Öne Çıkan Resim
Crew Express Hotel Dış Mekan
Crew Express Hotel Dış Mekan
Crew Express Hotel Dış Mekan
Crew Express Hotel Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Crew Express Hotel
Jl. Arteri Kuala Namu No. 19, Deli Serda Sumatra, Medan

Crew Express Hotel misafirlere Medan bölgesinde, iş merkezinde, Museum of North Sumatra ile 13,3 mi (21,4 km) mesafede ve Medan Büyük Camii ile 13,5 mi (21,7 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Maimun Sarayı (Istana Maimun) ile 13,7 mi (22,1 km) ve Tjong A Fie's Mansion ile 14,5 mi (23,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 65 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Oda (Up to 6PM Same Day ONLY)
Room
Economy Oda
Room
Business Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x