Creta Star Hotel

Skaleta
Creta Star Hotel Genel
Creta Star Hotel Genel
Creta Star Hotel Genel
Creta Star Hotel Genel
Creta Star Hotel Genel
Image More +89 fotoğraf
Creta Star Hotel
Skaleta , Skaleta

Resmo bölgesindeki Creta Star Hotel konaklamanızda, Rethimno Kart ve Spilies Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Geropotamos Beach ile 3,1 mi (5,1 km) ve Platanes Beach ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Italian yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 324 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık tenis kortları ve kapalı havuz mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı
Promo
Promo Double Room
Junior
Junior Süit, Dağ Manzaralı
Junior
Junior Süit, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
High Floor Double or Twin, Sea View
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x