Corali Beach

Rethimnon
Corali Beach Genel
Corali Beach Genel
Corali Beach Öne Çıkan Resim
Corali Beach Dış Mekan
Corali Beach Dış Mekan
Image More +130 fotoğraf
Corali Beach
Skaleta , Rethimnon

Resmo bölgesindeki Corali Beach misafirlere iskele üstünde, Rethimno Kart ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Spilies Plajı ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Geropotamos Beach ile 3,3 mi (5,3 km) ve Platanes Beach ile 3,6 mi (5,7 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelin denize sıfır restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor.

Misafirler için 18 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Oda, Deniz Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Family Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Economy Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x