Cozy Inn Yangshuo

Yangshuo, Guilin
Cozy Inn Yangshuo Genel
Cozy Inn Yangshuo Genel
Cozy Inn Yangshuo Genel
Cozy Inn Yangshuo Öne Çıkan Resim
Cozy Inn Yangshuo Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Cozy Inn Yangshuo
Shi Ban Qiao, 35 Yangshuo, Guilin

Cozy Inn Yangshuo misafirlere Guilin (Yangshuo) bölgesinde, South China Karst yakınında ve Yangshuo Batı Sokak ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Green Lotus Peak ile 0,7 mi (1,2 km) ve Lijiang Shanshui Tiyatrosu ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Restoranda Cozy Inn Yangshuo misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretli) servisi kullanarak kumarhaneye veya alışveriş merkezine hemen ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Süit
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x