Yangshuo Riverview Hotel

Yangshuo, Guilin
Yangshuo Riverview Hotel Genel
Yangshuo Riverview Hotel Öne Çıkan Resim
Yangshuo Riverview Hotel Dış Mekan
Yangshuo Riverview Hotel İç Mekan
Yangshuo Riverview Hotel İç Mekan
Image More +65 fotoğraf
Yangshuo Riverview Hotel
No.25, Binjiang Rd, Yangshuo Yangshuo, Guilin

Yangshuo Riverview Hotel misafirlere Guilin merkezinde, South China Karst ve Yangshuo Batı Sokak yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Green Lotus Peak ile 0,2 mi (0,3 km) ve Lijiang Shanshui Tiyatrosu ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

25 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Elite Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Family Oda, Balkon
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x