Cozy House

Milano
Cozy House Genel
Cozy House Öne Çıkan Resim
Cozy House Dış Mekan
Cozy House Dış Mekan
Cozy House Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Cozy House
Via Antonio Lecchi, 9 , Milano

Cozy House misafirlere Milano (Navigli) bölgesinde, Galleria Vittorio Emanuele II ve IULM Üniversitesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Piazza del Duomo ile 2,4 mi (3,9 km) ve Milano Katedrali ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede ayrıca lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Apart Daire
Room
Classic Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x