Residenza Ascanio Sforza

Milano
Residenza Ascanio Sforza Öne Çıkan Resim
Residenza Ascanio Sforza Dış Mekan
Residenza Ascanio Sforza Oda Düzeni
Residenza Ascanio Sforza Oda Düzeni
Residenza Ascanio Sforza Oda Düzeni
Image More +55 fotoğraf
Residenza Ascanio Sforza
Via Ascanio Sforza 55 , Milano

Milano (Navigli) bölgesindeki Residenza Ascanio Sforza Teatro alla Scala ve Galleria Vittorio Emanuele II 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu rezidans Piazza del Duomo ile 2,1 mi (3,3 km) ve Milano Katedrali ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu rezidansta misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Apart Daire, 2 Yatak Odası
Presidential
Presidential Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Executive Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Family Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x