Cozy Hotel in Kazbegi

Stepantsminda
Cozy Hotel in Kazbegi Genel
Cozy Hotel in Kazbegi Genel
Cozy Hotel in Kazbegi Genel
Cozy Hotel in Kazbegi Öne Çıkan Resim
Cozy Hotel in Kazbegi Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Cozy Hotel in Kazbegi
Georgian Military Road 126km Stepantsminda, Kazbegi , Stepantsminda

Cozy Hotel in Kazbegi konaklamanızda Kazbegi bölgesinde, Gergeti Baba Oğul Kutsal Ruh Kilisesi ile 5,6 km (3,5 mi) ve Gudauri Rekreasyon Alanı ile 18,9 km (11,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel St. George Kilisesi ile 46,1 km (28,6 mil) ve Cumhuriyet Spartak Stadyumu ile 46,7 km (29 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Cozy Corner - Karaoke ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x