Cozy, Classy Duplex near NYC

Dış Bölgeler, Brooklyn
Cozy, Classy Duplex near NYC Genel
Cozy, Classy Duplex near NYC Dış Mekan
Cozy, Classy Duplex near NYC Dış Mekan
Cozy, Classy Duplex near NYC İç Mekan
Cozy, Classy Duplex near NYC Oda Düzeni
Image More +38 fotoğraf
Cozy, Classy Duplex near NYC
932 E 85th St Dış Bölgeler, Brooklyn

Cozy, Classy Duplex near NYC konaklamanızda Brooklyn bölgesinde, Prospect Parkı ile 6,3 km (3,9 mi) ve Brooklyn Botanic Gardens ile 6,9 km (4,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Brooklyn Çocuk Müzesi ile 7 km (4,4 mil) ve Prospect Park Hayvanat Bahçesi ile 7,5 km (4,7 mil) mesafede.

Misafirler için 2 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için resepsiyonda emanet kasası, lobide kahve servisi ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x