Courtyard by Marriott Houston Westchase

Güneydoğu Teksas, Houston
Courtyard by Marriott Houston Westchase Genel
Courtyard by Marriott Houston Westchase Genel
Courtyard by Marriott Houston Westchase Genel
Courtyard by Marriott Houston Westchase Öne Çıkan Resim
Courtyard by Marriott Houston Westchase Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Courtyard by Marriott Houston Westchase
9975 Westheimer Rd Güneydoğu Teksas, Houston

Courtyard by Marriott Houston Westchase misafirlere Houston (Westchase) bölgesinde, Westheimer Yolu yakınında ve Philips 66 ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel MD Anderson Kanser Merkezi ile 12,3 mi (19,8 km) ve Rice Üniversitesi ile 10,5 mi (16,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için The Bistro ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 153 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Yarı açık banyolar, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon vardır. Misafirler 3.0 mil içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Houston bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1300 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x