Courtyard by Marriott Hangzhou Qianjiang

Doğu Çin, Hangzhou
Courtyard by Marriott Hangzhou Qianjiang Genel
Courtyard by Marriott Hangzhou Qianjiang Genel
Courtyard by Marriott Hangzhou Qianjiang Genel
Courtyard by Marriott Hangzhou Qianjiang Genel
Courtyard by Marriott Hangzhou Qianjiang Genel
Image More +38 fotoğraf
Courtyard by Marriott Hangzhou Qianjiang
No. 298 Fuchun Road, Jianggan District Doğu Çin, Hangzhou

Courtyard by Marriott Hangzhou Qianjiang misafirlere Hangzhou merkezinde, Büyük Hangzhou Tiyatrosu ve Hangzhou Şehir Planlama Sergi Salonu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel MIXC Alışveriş Merkezi ile 1,1 mi (1,7 km) ve Chongyi Kilisesi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Çin mutfağı seven misafirler için The Laurel ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

360 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için iPod takma konsolu ve kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya 24 saat açık sağlık kulübü gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Hangzhou bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4230 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Executive Katı
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Nehir Manzaralı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Nehir Manzaralı
Room
Executive Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Executive Katı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x