Mercure Hangzhou Qianjiang

Hangzhou
Mercure Hangzhou Qianjiang Genel
Mercure Hangzhou Qianjiang Öne Çıkan Resim
Mercure Hangzhou Qianjiang Dış Mekan
Mercure Hangzhou Qianjiang Dış Mekan
Mercure Hangzhou Qianjiang Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Mercure Hangzhou Qianjiang
52F Building 2, Fortune And Finance Center, No37 Eastern Jiefang Road , Hangzhou

Mercure Hangzhou Qianjiang konaklamanızda Hangzhou merkezinde, Wushan Akşam Pazarı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve West Lake ile 12 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Wulin Meydanı ile 7 km ve Broken Bridge (Viran Köprü) ile 7,2 km mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Cui Yuan restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 162 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Nehir Manzaralı
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Superior
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Nehir Manzaralı
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x