Country Plaza Motor Inn

Mackay Region, West Mackay
Country Plaza Motor Inn Öne Çıkan Resim
Country Plaza Motor Inn Dış Mekan
Country Plaza Motor Inn Dış Mekan
Country Plaza Motor Inn Kahvaltı
Country Plaza Motor Inn Yerinde Yemek
Image More +29 fotoğraf
Country Plaza Motor Inn
40 Nebo Road Mackay Region, West Mackay

Country Plaza Motor Inn misafirlere Mackay (West Mackay) bölgesinde, Great Barrier Reef yakınında ve Caneland Central alışveriş merkezi ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı motel Mackay Eğlence ve Kongre Merkezi ile 1 mi (1,5 km) ve Jubilee Parkı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca motelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 6.00 ve 8.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 38 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu motelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, Sigara İçilmez (Executive Suite)
Standard
Standard Oda, Sigara İçilmez
Standard
Standard Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x