Casa Nostra Motel Mackay

Mackay Region, West Mackay
Casa Nostra Motel Mackay Öne Çıkan Resim
Casa Nostra Motel Mackay Dış Mekan
Casa Nostra Motel Mackay Oda Düzeni
Casa Nostra Motel Mackay Oda Düzeni
Casa Nostra Motel Mackay Oda Düzeni
Image More +21 fotoğraf
Casa Nostra Motel Mackay
30 Nebo Road Mackay Region, West Mackay

Mackay (West Mackay) bölgesindeki Casa Nostra Motel Mackay konaklamanızda Mackay Bölgesi Botanik Bahçeleri ve Pioneer Vadisi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı motel Mackay Base Hastanesi ile 2,2 km ve Harrup Parkı ile 2,5 km mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı oda mikrodalga fırın ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu motelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Mackay bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu motel misafirlerimize 30 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak
Superior
Superior Oda, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak (Executive Queen Room)
Standard
Standard Oda, Sigara İçilmez
Room
Stüdyo, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak (Studio With Kitchenette)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x