Country Lodge

Lilongwe
Country Lodge Genel
Country Lodge Öne Çıkan Resim
Country Lodge Yerinde Yemek
Country Lodge Yerinde Yemek
Country Lodge Banyo Tipleri
Image More +6 fotoğraf
Country Lodge
Area 9 , Lilongwe

Lilongwe bölgesindeki Country Lodge konaklamanızda Şehir Stadyumu ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Lilongwe Golf Sahası ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu küçük otel Old Town Mall ile 2 mi (3,2 km) ve Lilongwe City Alışveriş Merkezi ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı The World Of Malt misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LED televizyon olan 17 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir, Bahçe Manzaralı
Room
Executive Tek Kişilik Oda, Sigara İçilebilir, Bahçe Manzaralı
Room
Family Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x