Country Club Luchy

Orta Rusya, Mihaylovo Yartsevskoe
Country Club Luchy Genel
Country Club Luchy Genel
Country Club Luchy Genel
Country Club Luchy Öne Çıkan Resim
Country Club Luchy Dış Mekan
Image More +89 fotoğraf
Country Club Luchy
157 Senkino-Sekerino Luzhki, Mihaylovo Yartsevskoe Orta Rusya, Mihaylovo Yartsevskoe

Country Club Luchy misafirlere Moskova (Mihaylovo Yartsevskoe) bölgesinde, Vnukovo Airport Public Museum of Battle and Labor Glory ile 25 mi (40,3 km) mesafede ve Bitsa Parkı ile 25,9 mi (41,8 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Orlov Paleontoloji Müzesi ile 26,2 mi (42,2 km) ve Rusya Halkların Dostluğu Üniversitesi ile 28,7 mi (46,2 km) mesafede.

Country Club Luchy misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 79 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 42 inç LED televizyon sunulur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Moskova bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2799 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Stüdyo
Design
Design Süit
Exclusive
Exclusive Kır Evi
Honeymoon
Honeymoon Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Süit
Room
Standard Süit
Room
Design Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Design İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x