Boutique hotel Voronovo Klub

Voronovo
Boutique hotel Voronovo Klub Öne Çıkan Resim
Boutique hotel Voronovo Klub İç Mekan
Boutique hotel Voronovo Klub İç Mekan
Boutique hotel Voronovo Klub İç Mekan
Boutique hotel Voronovo Klub Yerinde Yemek
Image More +43 fotoğraf
Boutique hotel Voronovo Klub
Village Voronovo, Building 49 , Voronovo

Boutique hotel Voronovo Klub misafirlere Moskova (Voronovo) bölgesinde, Raduzhniy Şelalesi ile 14,4 mi (23,2 km) mesafede ve Profesyonel Eğitim Federal Müzesi ile 18,4 mi (29,6 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Podolsky Ulusal Tarih Müzesi ile 18,4 mi (29,6 km) ve Podolsky Sergi Salonu ile 19,3 mi (31 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 11.00, hafta sonu 6.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için spa küveti ve sauna bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (1 Bed in 6 Person Dorm)
Room
Comfort Oda
Room
Comfort Oda, Şömine

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x