Costa degli Ulivi

Valpolicella Şarap Bölgesi, Fumane
Costa degli Ulivi Genel
Costa degli Ulivi Genel
Costa degli Ulivi Genel
Costa degli Ulivi Öne Çıkan Resim
Costa degli Ulivi Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Costa degli Ulivi
Via Costa, 5 Valpolicella Şarap Bölgesi, Fumane

Costa degli Ulivi konaklamanızda Fumane bölgesinde, Molina Şelalesi Parkı ile 12 km (7,4 mi) ve Roma Tiyatrosu ile 19 km (11,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel San Zeno Maggiore Bazilikası ile 22,6 km (14,1 mil) ve Verona Arenası ile 22,8 km (14,2 mil) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için bitişik şaraphane, açık tenis kortu ve sezonluk açık havuz vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x