B&B Boutique Osteria della pieve

Valpolicella Şarap Bölgesi, San Giorgio di Valpolicella
B&B Boutique Osteria della pieve Genel
B&B Boutique Osteria della pieve Öne Çıkan Resim
B&B Boutique Osteria della pieve Dış Mekan
B&B Boutique Osteria della pieve İç Mekan
B&B Boutique Osteria della pieve İç Mekan
Image More +71 fotoğraf
B&B Boutique Osteria della pieve
Piazza Della Pieve 1 Valpolicella Şarap Bölgesi, San Giorgio di Valpolicella

Sant'Ambrogio di Valpolicella bölgesindeki B&B Boutique Osteria della pieve misafirlere milli parkta, Serego Alighieri Şaraphanesi ve Aquardens Spası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Gardaland ile 14,8 mi (23,7 km) ve Verona Arenası ile 14,6 mi (23,6 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Karaoke gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Üzüm Asması Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x