Corvin-Szigony Apartments

Central Hungary, Budapeşte Kent Merkezi
Corvin-Szigony Apartments Genel
Corvin-Szigony Apartments Öne Çıkan Resim
Corvin-Szigony Apartments Dış Mekan
Corvin-Szigony Apartments Oda Manzaraları
Corvin-Szigony Apartments Banyo Tipleri
Image More +11 fotoğraf
Corvin-Szigony Apartments
Szigony Utca 13 Central Hungary, Budapeşte Kent Merkezi

Corvin-Szigony Apartments misafirlere Budapeşte merkezinde, Corvin Meydanı ve Soykırım Anıtı Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Gellert Termal Banyoları ve Yüzme Havuzu ile 1,9 mi (3 km) ve Parlamento Binası ile 3,1 mi (4,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerimize bilgisayar ile ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve tur/bilet desteği mevcuttur.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x