Cortina

Eastern Dolomites (bölgesi), Italian Alps
Cortina Genel
Cortina Genel
Cortina Genel
Cortina Öne Çıkan Resim
Cortina Dış Mekan
Image More +71 fotoğraf
Cortina
Corso Italia 92 Eastern Dolomites (bölgesi), Italian Alps

Cortina misafirlere Cortina d'Ampezzo merkezinde, Dolomit ve Mario Rimoldi Modern Sanat Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Cortina d'Ampezzo Kayak Merkezi ile 3,2 mi (5,2 km) ve Misurina Gölü ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

48 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Süit
Room
Süit
Room
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x