Coralli

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Menídion
Coralli Genel
Coralli Öne Çıkan Resim
Coralli Kahvaltı
Coralli Yerinde Yemek
Coralli Yerinde Yemek
Image More +20 fotoğraf
Coralli
Menidi Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Menídion

Coralli misafirlere Amfilochia bölgesinde, plaj yakınında, Menidi Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Ionian Sea ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Sanctuary of Pythios Apollonas Sotiros ile 12 mi (19,3 km) ve Archaeological Archives of Arta ile 12 mi (19,3 km) mesafede.

Pansiyonun kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve kaplıca suyu banyosu vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili pansiyonda ayrıca ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x