Hotel Iliana

Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Filippiada
Hotel Iliana Genel
Hotel Iliana Genel
Hotel Iliana Öne Çıkan Resim
Hotel Iliana Dış Mekan
Hotel Iliana Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Hotel Iliana
G.Papandreou & 28 Oktovriou Decentralized Administration Of Epirus And Western Macedonia, Filippiada

Filippiada bölgesindeki Hotel Iliana konaklamanızda Asprochalikos cave ve Folklore Museum ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Antik Vouchetio ile 4,6 mi (7,3 km) ve Vaties ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 38 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Filippiada bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Economy Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda
Room
Süit
Room
Süit, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x