Copthorne Lakeview Hotel, Green Community

Green Community
Copthorne Lakeview Hotel, Green Community Genel
Copthorne Lakeview Hotel, Green Community Genel
Copthorne Lakeview Hotel, Green Community Genel
Copthorne Lakeview Hotel, Green Community Öne Çıkan Resim
Copthorne Lakeview Hotel, Green Community Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Copthorne Lakeview Hotel, Green Community
Green Community P.O. Box 63845 , Green Community

Dubai (Dubai Investment Parkı) bölgesindeki Copthorne Lakeview Hotel, Green Community misafirlere The Walk ve Dubai Expo 2020 Fuar Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Ibn Battuta Çarşısı ile 16,9 km (10,5 mil) ve Dubai Marina Alışveriş Merkezi ile 18,8 km (11,7 mil) mesafede.

The Lounge yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 4 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 6.30 ve 11.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 165 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Dubai bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5715 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Superior
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Lake
Lake View with Balcony Premium King Room
Lake
Lake View with Balcony Premium Twin Room
Lake
Lake View Deluxe King Room
Lake
Lake View Deluxe Twin Room
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x