Abar Hotel Apartments

Green Community
Abar Hotel Apartments Genel
Abar Hotel Apartments Genel
Abar Hotel Apartments Genel
Abar Hotel Apartments Genel
Abar Hotel Apartments Genel
Image More +49 fotoğraf
Abar Hotel Apartments
Dubai Investment Park - 1 , Green Community

Abar Hotel Apartments misafirlere Dubai (Dubai Investment Parkı) bölgesinde, Dubai Expo 2020 Fuar Merkezi ve Jumeirah Golf Sahaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Jumeirah Plajı ile 11,7 mi (18,8 km) ve Ibn Battuta Çarşısı ile 10,4 mi (16,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 103 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 48 inç LED televizyon vardır.

Açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde cankurtaranlık hizmeti vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası
Family
Family Apart Daire, 4 Yatak Odası
Family
Family Apart Daire, 3 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x