CoolRooms Palacio de Atocha

Área Metropolitana Y Corredor Del Henares, Madrid
CoolRooms Palacio de Atocha Genel
CoolRooms Palacio de Atocha Genel
CoolRooms Palacio de Atocha Genel
CoolRooms Palacio de Atocha Genel
CoolRooms Palacio de Atocha Genel
Image More +111 fotoğraf
CoolRooms Palacio de Atocha
Calle de Atocha 34 Área Metropolitana Y Corredor Del Henares, Madrid

CoolRooms Palacio de Atocha misafirlere Madrid merkezinde, Puerta del Sol ve Plaza Mayor ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Gran Via Caddesi ile 0,5 mi (0,9 km) ve Prado Müzesi ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Viktorya dönemi stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Süit, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu
Süit
Süit
Signature
Signature Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x