Coolangatta Estate

Shoalhaven, Coolangatta
Coolangatta Estate Genel
Coolangatta Estate Öne Çıkan Resim
Coolangatta Estate Dış Mekan
Coolangatta Estate Dış Mekan
Coolangatta Estate Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Coolangatta Estate
1335 Bolong Road Shoalhaven, Coolangatta

Coolangatta Estate konaklamanızda Coolangatta bölgesinde, tarihi bölgede, Coolangatta Konağı yakınında ve Seven Mile Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı motel Gerroa Boat Fisherman's Golf Club ile 13,6 km ve Nowra Golf Sahası ile 13,8 km mesafede.

Alexanders, Coolangatta Estate misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 26 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için bitişik şaraphane, açık havuz ve açık tenis kortu bulunmaktadır. Bu Koloniyel stili motelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış ve valiz dolabı vardır. Coolangatta bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu motel misafirlerimize 4089 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x