Bangalay Luxury Villas

Shoalhaven, Shoalhaven Heads
Bangalay Luxury Villas Öne Çıkan Resim
Bangalay Luxury Villas Dış Mekan
Bangalay Luxury Villas Kahvaltı
Bangalay Luxury Villas Yerinde Yemek
Bangalay Luxury Villas Oda Düzeni
Image More +14 fotoğraf
Bangalay Luxury Villas
30 Staples St Shoalhaven, Shoalhaven Heads

Bangalay Luxury Villas misafirlere Shoalhaven Heads bölgesinde, okyanus kıyısında, Seven Mile Plajı ve Mountain Ridge Wines 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Seven Mile Beach National Park ile 1,1 mi (1,8 km) ve Comerong Island Nature Reserve ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Bangalay Dining restoranı yerel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 16 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Luxury
Luxury Villa, 1 Yatak Odası, Golf Manzaralı
Luxury
Luxury Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x