Continental

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento
Continental Genel
Continental Genel
Continental Genel
Continental Genel
Continental Genel
Image More +86 fotoğraf
Continental
Piazza della Vittoria 4 (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento

Continental misafirlere Sorrento merkezinde, Piazza Tasso ve Sorrento Peninsula ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Pompeii Arkeoloji Parkı ile 16,4 mi (26,4 km) ve Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 21,6 mi (34,7 km) mesafede.

Otelde 3 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

83 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. (ücretli) otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Balkon, Kısmi Deniz Manzaralı
Junior
Junior Süit, Balkon, Deniz Manzaralı
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Süit, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, Balkon
Room
Family Oda, Balkon
Room
Family Oda, Deniz Manzaralı
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Manzarasız

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x