Consir Executive Lodge

Accra
Consir Executive Lodge Genel
Consir Executive Lodge Genel
Consir Executive Lodge Genel
Consir Executive Lodge Öne Çıkan Resim
Consir Executive Lodge Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Consir Executive Lodge
Sekou Toure St , Accra

Accra bölgesindeki Consir Executive Lodge misafirlere tarihi bölgede, El Wak Stadium ve W.E.B. DuBois Center ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Labadi Plajı ile 3,6 mi (5,8 km) ve Teshie Plajı ile 6,8 mi (11 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ve derin küvetler.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x