Adwoa Wangara Apartments

Accra
Adwoa Wangara Apartments Genel
Adwoa Wangara Apartments Öne Çıkan Resim
Adwoa Wangara Apartments Dış Mekan
Adwoa Wangara Apartments Oda Düzeni
Adwoa Wangara Apartments Oda Düzeni
Image More +22 fotoğraf
Adwoa Wangara Apartments
Wuogon Road, Cantonments , Accra

Accra (Labadi) bölgesindeki Adwoa Wangara Apartments misafirlere Birleşik Devletler Elçilik Binası ve W.E.B. DuBois Center ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Labadi Plajı ile 4,5 mi (7,3 km) ve Teshie Plajı ile 5,5 mi (8,9 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Executive Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Executive Apart Daire, 3 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x