Cong Thanh Long Beach

Orta Vietnam, Cam Lam
Cong Thanh Long Beach Dış Mekan
Cong Thanh Long Beach Dış Mekan
Cong Thanh Long Beach Dış Mekan
Cong Thanh Long Beach Dış Mekan
Cong Thanh Long Beach Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Cong Thanh Long Beach
Hung Thinh Golden Bay Orta Vietnam, Cam Lam

Cam Lam bölgesindeki Cong Thanh Long Beach konaklamanızda, Bai Dai Plajı ve Hon Mun Island ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Nha Trang Plajı ile 7,1 mi (11,4 km) ve Şeker Kamışı Plajı ile 8 mi (12,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x