Complesso L'Oasi

Roman Coast (roma Kıyısı), Torrimpietra
Complesso L'Oasi Genel
Complesso L'Oasi Genel
Complesso L'Oasi Genel
Complesso L'Oasi Genel
Complesso L'Oasi Genel
Image More +40 fotoğraf
Complesso L'Oasi
via Ferdinando Neri 48 Aranova Roman Coast (roma Kıyısı), Torrimpietra

Fiumicino (Torrimpietra) bölgesindeki Complesso L'Oasi misafirlere Bambino Gesù Hastanesi ve da Vinci Market Central ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Macchiagrande Vahası ile 13,8 km (8,6 mil) ve Castello di Palo ile 14,5 km (9 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 80 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x