Casale Doria Pamphilj

Roman Coast (roma Kıyısı), Fiumicino
Casale Doria Pamphilj Genel
Casale Doria Pamphilj Genel
Casale Doria Pamphilj Genel
Casale Doria Pamphilj Genel
Casale Doria Pamphilj Öne Çıkan Resim
Image More +33 fotoğraf
Casale Doria Pamphilj
VIA ONORATO OCCIONI 12 Roman Coast (roma Kıyısı), Fiumicino

Fiumicino bölgesindeki Casale Doria Pamphilj konaklamanızda, Piazza Navona ile 15 mi (24,1 km) ve Pantheon ile 15,2 mi (24,4 km) mesafede olacaksınız. Bu çiftlik oteli Trevi Çeşmesi ile 15,6 mi (25,1 km) ve İspanyol Basamakları ile 16,3 mi (26,2 km) mesafede.

Restoranda Casale Doria Pamphilj misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Stüdyo
Room
Junior Süit, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x