Complejo Turístico Raeiros

Rias Baixas, Balea
Complejo Turístico Raeiros Genel
Complejo Turístico Raeiros Genel
Complejo Turístico Raeiros Genel
Complejo Turístico Raeiros Genel
Complejo Turístico Raeiros Genel
Image More +57 fotoğraf
Complejo Turístico Raeiros
áLugar de Balea, 45A Rias Baixas, Balea

O Grove bölgesindeki bu apart otel misafirlere okyanus kıyısında, A Lanzada Plajı ve Pedras Negras Marina 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Praia Area de Reboredo ile 1,3 mi (2,1 km) ve Arousa Riası ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş apart dairede özel spa küveti ve plazma televizyon mevcut. Misafirler için apart dairede bir memory foam (visko elastik) yatak mevcuttur. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve uydu kanalları var. Misafirler için özel banyoda jakuzi ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık tenis kortları, açık havuz ve kapalı havuz dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ev,
Ev, 4 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x