Camping Os Fieitás

Rias Baixas, Balea
Camping Os Fieitás Genel
Camping Os Fieitás Öne Çıkan Resim
Camping Os Fieitás Dış Mekan
Camping Os Fieitás Dış Mekan
Camping Os Fieitás Kahvaltı
Image More +34 fotoğraf
Camping Os Fieitás
Balea sn Rias Baixas, Balea

Camping Os Fieitás misafirlere O Grove bölgesinde, plaj yakınında, Arousa Riası ve A Lanzada Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kamp alanı Area das Pipas Plajı ile 1,2 mi (2 km) ve Praia Area de Reboredo ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Yerel mutfak sevenler için Fieitás ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon ve veranda bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu kamp alanında misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, atari salonu/oyun odası ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Bungalov (Verde)
Family
Family Bungalov, 2 Yatak Odası (Azul)
Karavan,
Karavan, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x