COMO Cocoa Island

Güney Male Mercan Adası, Makunufushi
COMO Cocoa Island Genel
COMO Cocoa Island Genel
COMO Cocoa Island Genel
COMO Cocoa Island Öne Çıkan Resim
COMO Cocoa Island Dış Mekan
Image More +132 fotoğraf
COMO Cocoa Island
Cocoa Island South Male Atoll Güney Male Mercan Adası, Makunufushi

COMO Cocoa Island misafirlere Makunufushi bölgesinde, plajda, Biyadoo Plajı ve Maafushi Mercanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Maldives Islamic Centre ile 1,2 mi (2 km) ve Paradise Adası Plajı ile 7,3 mi (11,8 km) mesafede.

Yemek servisi için Ufaa Restaurant ideal; otelin denize sıfır restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler 33 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Yarı açık banyolar, ayrı küvet ve duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa (Loft)
Villa
Villa (COMO)
Room
Süit (Dhoni Loft)
Room
Süit (Dhoni)
Room
Villa, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x