Adroit Beach Inn

Güney Male Mercan Adası, Guraidhoo
Adroit Beach Inn Genel
Adroit Beach Inn Genel
Adroit Beach Inn Genel
Adroit Beach Inn Genel
Adroit Beach Inn Genel
Image More +221 fotoğraf
Adroit Beach Inn
White House Güney Male Mercan Adası, Guraidhoo

Adroit Beach Inn misafirlere Guraidhoo bölgesinde, plajda, Kandooma Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Maafushi Mercanı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu pansiyon Maldives Islamic Centre ile 1,2 mi (2 km) ve Paradise Adası Plajı ile 7,3 mi (11,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için LCD televizyon olan 3 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere bebek bakımı (ücretli), piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Avlu Manzaralı
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x