Communal Hotel Sololaki

Tiflis
Communal Hotel Sololaki Genel
Communal Hotel Sololaki Öne Çıkan Resim
Communal Hotel Sololaki Dış Mekan
Communal Hotel Sololaki İç Mekan
Communal Hotel Sololaki İç Mekan
Image More +48 fotoğraf
Communal Hotel Sololaki
6 Kojori Street , Tiflis

Communal Hotel Sololaki misafirlere Tiflis merkezinde, Gürcistan Ulusal Botanik Bahçesi ve Freedom Square ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 0,7 mi (1,2 km) ve Tiflis Belediye Sarayı ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 13 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Luxury
Luxury Süit (With Kitchenette)
Luxury
Luxury Süit (With Balcony)
Luxury
Luxury Süit (With Bathtub)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x