Colosseo Accomodation Room Guest House

Roma Tarihi Merkezi, Roma
Colosseo Accomodation Room Guest House Öne Çıkan Resim
Colosseo Accomodation Room Guest House İç Mekan
Colosseo Accomodation Room Guest House İç Mekan
Colosseo Accomodation Room Guest House Banyo Tipleri
Colosseo Accomodation Room Guest House Banyo Tipleri
Image More +19 fotoğraf
Colosseo Accomodation Room Guest House
Via Labicana Roma Tarihi Merkezi, Roma

Colosseo Accomodation Room Guest House konaklamanızda Roma merkezinde, Kolezyum ile 9 dakika sürüş mesafesinde ve Circus Maximus ile 11 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon İspanyol Basamakları ile 3,6 km (2,2 mil) ve Trevi Çeşmesi ile 4,1 km (2,5 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde alışveriş gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Sigara İçilmez
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x